Ruudun takana

Asustamme  mieheni kanssa Vantaan ja Helsingin rajalla Rajakylässä. Perheeseemme kuuluu lisäksi muita lemmikkejä 4- vuotias kääpiöluppa sekä 2- vuotias hamsteri. Monta pitkää vuotta kestänyt haaveeni omasta bordercolliesta toteutui vihdoin tänä kesänä 2014,  kun 8.8. ajelimme Laukaaseen hakemaan ihanan Zinnan kotiin. 


Minulla ei ole omia harrastuksia, joten Zinnan ja minun yhteiset harrastukset saavat täyttää vapaa-aikaani. Tarkoitus olisi tokoilla ja agiliitaa, mutta mielenkiintoa löytyy niin doboiluun, pk- puolelle, aina koiratanssista flyballiin, kaikkea mahdollista kivaa halutaan kokeilla, ja sitä kautta sitten varmaan löytää se oma kivoin juttu meille. Näyttelyissä ajattelimme puitteiden niin salliessa myös käydä ajoittain pyörähtämässä.  


Zinna on niin minun, kuin mieheni ensimmäinen koira. Paljon on siis meillä opittavaa tästä niin mahtavasta mutta omalla tavalla haastavasta rodusta. Olen kuitenkin ollut paljon ja  koko ikäni koirien kanssa tekemisissä niin Dogsitter- koulutuksen myötä tulleesta koirien työkseen hoitamisesta aina kavereiden ja heidän koirien kanssa vapaa-aikana touhuiluun. Tietoa ja taitoa on siis odottelu vuosien varrella kertynyt, ja innokkaalla asenteella pääsee  pitkälle. Täysillä  lähdemme molemmat mukaan koiraharrastuksen maailmaan.